competitie 2010-2011 gereed!

Let op: opent in een nieuw venster AfdrukkenE-mailadres

De competitie open vizier en diopter zijn gereed en staan op de site.

 

De hoofdklasse diopter is een anderhalve competitie geworden. Dit betekent dat er 15 wedstrijddagen zijn en dat ieder team 3 vrije zondagen heeft. Dus het aantal wedstrijden is 12 stuks. Alle teams schieten 3 maal tegen elkaar.

 

Het rooster voor de hoofdklasse diopter moest flink worden aangepast en is aan de hand van het open vizier rooster opgezet zodat Eendracht altijd tegelijk met het open vizier thuis schiet.

 

Bij het open vizier zijn 2 klassen vervallen. Alle overgebleven klassen zijn wel helemaal gevuld zodat daar geen vrij zondagen zijn. Verder is alles onder de de A-klasse naar gemiddelde ingedeeld. Persoonlijk ben ik zeer tevreden met de indeling en denk dat iedereen om mooi seizoen zal hebben.

 

Verder zijn bijna alle wensen meegenomen in het nieuwe rooster behalve een paar verzoeken van bepaalde data dat niet thuis kan worden geschoten. Dit was te ingewikkeld om uit te voeren en maakt daarmee de kans op fouten groter. De verenigingen die deze verzoeken hebben ingediend, dienen zelf te ruilen of op een andere datum te schieten.

 

Het boekje ligt op dit moment bij de drukker. Eventuele wijzigingen die nu nog volgen kunnen niet meer worden meegenomen. Het is echter nog wel mogelijk om wijzigingen door te geven. Deze zullen dan wel op de site worden gezet en later op het wijzigingsblad na de derde wedstrijddag.

 

Na deze stap zijn mijn werkzaamheden van dit seizoen en de voorbereidingen voor het komende seizoen gereed en kan de vakantie beginnen. In principe leg ik mijn werkzaamheden voor de WSB tot eind augustus stil. Het kan daarom best zo zijn dat dan pas een antwoord komt op vragen per mail.

 

Allemaal een goede vakantieperiode en tot het nieuwe seizoen!

 

Herbert Legters

competitieleider WSB