Afdelingskampioenschappen luchtgeweer en luchtpistool

Let op: opent in een nieuw venster AfdrukkenE-mailadres

 

Schietsportvereniging Misterweg uit Winterswijk organiseert de jaarlijkse afdelingskampioenschappen luchtgeweer en luchtpistool voor de aangesloten K.N.S.A. (Koninklijke Nederlandse Schutters Associatie) verenigingen van district 2 afdeling Achterhoek en Betuwe. 

 

 

 

 

Het betreft de discipline staand en staand opgelegd voor luchtgeweer diopter en luchtpistool op een afstand van 10 meter. Er wordt geschoten volgens het reglement van de K.N.S.A. in de categorieën junioren, heren, dames en veteranen. De categorieën zijn nog weer onderverdeeld in verschillenden klassen afhankelijk van de prestatie in het vorige seizoen of leeftijd bij de junioren. Het aantal schoten dat de deelnemer dient te doen is afhankelijk van de categorie waarin men is ingedeeld en is 40 of 60 stuks. 

De wedstrijden worden verschoten op de banen van Eetcafe / Snackbar  Doundrie, Misterweg 77 te Winterswijk. Mevrouw Cristina Douna, één van de uitbaters en lid van s.v. Misterweg, is in juli j.l. zelf  Nederlands Kampioen luchtpistool bij de dames geworden.  

 

Indien u interesse heeft om te komen kijken bent u van harte welkom op één van de avonden (1, 2, 3, 4 of 8 november) vanaf 18.45 uur of zaterdag 5 november van 10.00 tot 17.30 uur.

 

De uitslagen en standen kunt u volgen op de internetsite www.shotsoft.com/misterweg