Inleveren van wedstrijdformulieren

Let op: opent in een nieuw venster AfdrukkenE-mailadres

Af en toe komt wel eens de vraag hoe men het wedstrijdformulier mag inleveren.

In het boekje staan twee manieren genoemd namelijk het langsbrengen en faxen. Er is ook nog een derde manier namelijk het inscannen van de formulieren. Deze kunnen dan vervolgens per mail naar de competitieleider worden gestuurd.

De originele formulieren hoeven dan niet meer naar de competitieleider maar ze moeten wel bewaard worden door de vereniging.

De voorkeur van de competitieleider is om de formulieren per fax of per mail te verzenden want dan zijn de formulieren digitaal en kunnen ze veel gemakkelijker worden bewaard.

Hoe de formulieren ook mogen worden ingeleverd maakt dus niet uit als ze maar voor 14.00 uur in het bezit zijn van de competitieleider.

Wellicht komt er in de toekomst nog een vierde manier bij namelijk een digitaal wedstrijdformulier. Dit zou kunnen als er een laptop, ipad of iets dergelijks op de locatie aanwezig is waarop de resulaten kunnen worden ingevoerd. Dit formulier zou dan kunnen worden verzonden naar de competitieleider. Er zitten hier nog wel een aantal voorwaarden aan maar het is zeker mogelijk.

Als hier vraag naar is dan zouden we dit kunnen gaan ontwikkelen.