uitslagen beslissingswedstrijden

Let op: opent in een nieuw venster AfdrukkenE-mailadres

Gisteren kon ik helaas niet op de website werkzaamheden verrichten maar nu gelukkig wel weer. 

Afgelopen zondag zijn de beslissingswedstrijden gehouden. Er waren twee wedstrijden. In klasse A2 moesten CSV 2 en Nimrod 3 strijden om het kampioenschap. Het was een spannende wedstrijd. De eerste helft stond CSV 2 voor met 291 - 287. De tweede helft ging het echter niet zo goed meer bij CSV. Nimrod schoot ook wat minder maar won uiteindelijk met 563 - 568. Hiermee is Nimrod kampioen geworden in de klasse A2.

Klasse D2 moest ook een beslissing vallen na de reguliere competitie. De strijd ging hier tussen SVK 7 en de Treffer 3. De Treffer begon slecht met een poedel maar gaandeweg de wedstrijd kwamen ze toch weer terug. De stand na de eerste helft was 264 - 263. In de tweede helft bleef het tot de laatste schutter praktisch gelijk. Uiteindelijk had de Treffer de sterkste zenuwen en won de wedstrijd met 530 - 533. De beker in de D2 klasse ging dan ook naar de Treffer 3

Hiermee is er een einde gekomen aan het seizoen 2013-2014. Een geslaagd seizoen waarbij op enkele klassen na de kampioenschappen vooral in de laatste 3 wedstrijden zijn gevallen. Ik wil iedereen bedanken voor het snelle inzenden van de wedstrijdformulieren via Whatsapp, mail, door de brievenbus of fax. De laatste twee worden bijna niet meer gebruikt. De digitale weg is sneller en nauwkeuriger. Ook is de interactie bij fouten of slecht te lezen veel sneller en gemakkelijker. Ik hoef alleen maar een berichtje terug te sturen.

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben is de website door verouderde software niet stabiel meer. Het wordt steeds moeilijker om deze bij te houden en er zijn rare storingen. Hiermee gaan we in het zomertijd ook mee aan het werk. 

Vanaf volgende week begin ik weer aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Ik hoop half juni de nieuwe competitie op de site te hebben staan. De voorwaarde is wel dat iedere vereniging op tijd de ledenlijsten retour stuurt. 

Nimrod 3 kampioen in de A2 klasse op 6 april 2014 tijdens de beslissingswedstrijden.

 

 

De Treffer 3, kampioen in klasse D2