Nieuwe competitie

Let op: opent in een nieuw venster AfdrukkenE-mailadres

Inmiddels staat de nieuwe competitie een paar weken op de site. Er zijn nog wat kleine wijzigingen gedaan in de ledenbestanden. Het wedstrijdrooster is niet veranderd. Alle gegevens zijn naar de drukker verzonden en naar verwachting zal eind juli het boekje gereed zijn. 

Mochten er toch nog wat veranderingen zijn dan kan dit niet meer worden verwerkt in het boekje. Deze zullen worden verzameld op een wijzigingslijst en in de nieuwe competitie worden verzonden naar de secretariaten. Ook is het te zien op de website.

Ook zijn alle gegevens te downloaden zoals ze in het boekje verschijnen. Ga hiervoor naar het menu Download en kies dan "wedstrijdroosters en ledenlijsten 2014-2015". Hier staan vier bestanden die als een word document kunnen worden gelezen.

Doordat de competitie bij de Diopter nogal is gewijzigd heb ik de grens voor aftrek herberekend. Dit betekent dat de grens in de hoofdklasse nu op 120 ligt en bij de A klasse op 105. 

Hiermee is de voorbereiding van de nieuwe competitie gereed. In de komende twee maanden zal de mail wel door mij worden bekeken maar het kan zijn dat een antwoord wat langer op zich laat wachten. In september wordt alles weer volop opgepakt.

Tot slot wens ik iedereen een mooie zomer toe.

Verzenden van wedstrijdformulieren.

In afgelopen jaren is qua inleveren van de wedstrijdformulieren e.e.a. veranderd. De formulieren worden steeds vaker digitaal verzonden. Dit is een goede ontwikkeling en het is ook mijn voorkeur boven de fax of door de bus. Ik verwacht dat deze twee opties steeds minder worden gebruikt en misschien in de toekomst wel afgeschaft kunnen worden.

Een van de grootste voordelen van digitaal verzenden is de duidelijke weergave. Bovendien kan er snel terug worden gecommuniceerd als het niet goed is.

Om een structuur te krijgen in mailbox heb ik speciaal voor de formulieren een mailadres aangemaakt. Ik wil iedereen vragen om deze in de toekomst te gebruiken voor de formulieren. Dit kan eenvoudig door dit adres in uw telefoon te plaatsen en dan te gebruiken om de foto`s van de formulieren daarmee te verzenden. 

Het adres is:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Gebruik dit adres niet voor andere zaken dan formulieren.