Einde competitie 2019-2020

Let op: opent in een nieuw venster AfdrukkenE-mailadres

Het bestuur van de WSB heeft besloten om vanwege van het Corona virus de competitie te stoppen. De maatregelen duren te lang en het einde daarvan is nog onbekend.

Dit betekent voor de competitie het volgende:

·        Teams die kampioen zijn geworden, blijven kampioen.

·        In de klassen waar het nog niet is beslist zal geen kampioen worden aangewezen en ook geen beker worden uitgereikt.

·        Er zal op basis van gemiddelde worden bepaald wie in deze klassen zal promoveren of degraderen.

·        De prijzen voor de hoogste schutters worden wel uitgereikt op de ALV. Daarvoor zijn er voldoende wedstrijden geschoten.

Zoals het er nu naar uit ziet zal de algemene ledenvergadering worden gehouden op 8 juni 2020. Dit is echter nog wel onder voorbehoud. Mochten de maatregelen dan nog van toepassing zijn dan zal de vergadering worden verplaatst naar september.

De opgaveformulieren voor het komende seizoen zullen in de komende week worden verzonden. De inleverdatum, 10 mei 2020, blijft ongewijzigd omdat ik de tijd hard nodig heb om een nieuwe competitie te maken. Ik weet dat verenigingen de nieuwe teamindeling vaak in de eigen ledenvergadering bespreken en dat zal nu niet lukken. Hiervoor vraag ik jullie om daarin andere oplossingen te zoeken.

Tot slot hoop ik voor iedereen dat het Corona virus snel onder controle zal zijn, dit kan alleen als we ons allemaal aan de richtlijnen houden.